Shopify Yardım, Destek Talebi Oluştur, Yardım ekibi ile iletişime geçme

ShopifyTR

Forum Yöneticisi
Yönetici
Shopify, kullanıcılarına 7/24 destek sunarak e-ticaret deneyimlerini iyileştirmeyi hedefler. Destek ekibiyle iletişime geçmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

1. Shopify Yardım Merkezi Üzerinden Destek Almak:

• Adım 1: Shopify Yardım Merkezi sayfasına gidin.
  • Adım 2: Sayfanın üst kısmındaki "Giriş Yap" butonuna tıklayarak Shopify hesabınıza giriş yapın.
  • Adım 3: Giriş yaptıktan sonra, destek almak istediğiniz konuyu arama çubuğuna yazarak ilgili makalelere ulaşabilirsiniz.
  • Adım 4: Eğer makaleler sorununuzu çözmezse, sayfanın alt kısmında bulunan "Destek Ekibiyle İletişime Geç" butonuna tıklayın.
  • Adım 5: Açılan sayfada, destek almak istediğiniz konuyu seçin ve ardından sunulan iletişim seçeneklerinden birini tercih edin (canlı sohbet, e-posta vb.).
2. Shopify Topluluk Forumu:

• Shopify kullanıcılarının deneyimlerini paylaştığı ve sorularına yanıt bulduğu Shopify Topluluk Forumu üzerinden de destek alabilirsiniz.
3. Sosyal Medya Kanalları:

• Shopify'ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere ulaşabilir ve destek taleplerinizi iletebilirsiniz.
Önemli Not:

• Shopify'ın Türkiye için özel bir müşteri destek hattı bulunmamaktadır. Bu nedenle, destek taleplerinizde İngilizce dilini kullanmanız gerekebilir. Ayrıca, Shopify'ın Türkiye'de yerel telefon desteği sunmadığını unutmayın.
    Shopiuzman
Bu yöntemleri kullanarak Shopify destek ekibiyle iletişime geçebilir ve ihtiyaç duyduğunuz yardımı alabilirsiniz.