Shopify, kullanıcılarına 7/24 destek sunarak e-ticaret deneyimlerini iyileştirmeyi hedefler. Destek ekibiyle iletişime geçmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
1. Shopify Yardım Merkezi Üzerinden Destek Almak:
1. Shopify Yardım Merkezi Üzerinden Destek Almak:
- Adım 1: Shopify Yardım Merkezi sayfasına gidin.
- Adım 2: Sayfanın üst kısmındaki "Giriş Yap" butonuna tıklayarak Shopify hesabınıza giriş yapın.
- Adım 3: Giriş yaptıktan sonra, destek almak istediğiniz konuyu arama çubuğuna yazarak ilgili makalelere ulaşabilirsiniz.
- Adım 4: Eğer makaleler sorununuzu çözmezse, sayfanın alt kısmında bulunan "Destek Ekibiyle İletişime Geç" butonuna tıklayın.
- Adım 5: Açılan sayfada, destek almak istediğiniz konuyu seçin ve ardından sunulan iletişim seçeneklerinden birini tercih edin (canlı sohbet, e-posta vb.).
- Shopify kullanıcılarının deneyimlerini paylaştığı ve sorularına yanıt bulduğu Shopify Topluluk Forumu üzerinden de destek alabilirsiniz.
- Shopify'ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere ulaşabilir ve destek taleplerinizi iletebilirsiniz.
- Shopify'ın Türkiye için özel bir müşteri destek hattı bulunmamaktadır. Bu nedenle, destek taleplerinizde İngilizce dilini kullanmanız gerekebilir. Ayrıca, Shopify'ın Türkiye'de yerel telefon desteği sunmadığını unutmayın.
Shopiuzman